ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

0 +
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0 +
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
0 +
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

H παροχή Διαγνωστικών Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας & αξιοπιστίας αποτελεί αταλάντευτο στόχο μας.

Συνιστά, λοιπόν, ιδιαίτερη τιμή αλλά και αναγνώριση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, το γεγονός οτι οι εξέτασεις του Σπερματοδιαγράμματος και της Kατάτμησης DNA φέρουν πλέον τη διαπίστευση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ).

Σπερματοδιάγραμμα & Διάγνωση Σπέρματος
Πλήρης έλεγχος σπέρματος και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση του σπέρματος, που παρέχει στον κλινικό ιατρό την εμπεριστατωμένη πληροφόρηση πάνω στην οποία θα βασιστεί η θεραπευτική προσέγγιση του υπογόνιμου άνδρα.
Περισσότερα
Λειτουργικός Έλεγχος Σπέρματος
Διενέργεια κατάλληλα επιλεγμένων εξετάσεων με επιστημονικά άρτιο και αξιόπιστο τρόπο, υπό τις απαιτήσεις ενός συστήματος αυστηρού ποιοτικού ελέγχου, που απαντά στις διαγνωστικές ανάγκες της εργαστηριακής διερεύνησης του υπογόνιμου άνδρα.
Περισσότερα
Πακέτα Εξετάσεων
Το εργαστήριό μας παρέχει διάφορα πακέτα εξετάσεων από προληπτικούς ελέγχους σε μορφομετρική ανάλυση και σε πιο ειδικούς ελέγχους σπέρματος και αντισωμάτων σπέρματος, ελέγχους προ εξωσωματικής γονιμοποίησης, μικροβιολογικό και βιοχημικό έλεγχο κ.α.
Περισσότερα
Γιατί να επιλέξετε το Εργαστήριο Σπερματολογίας
Γ. Λυμπερόπουλος:
01
Η εργαστηριακή εξέταση του σπέρματος (σπερματοδιάγραμμα) πραγματοποιείται με μικροσκοπική παρατήρηση χωρίς τη μεσολάβηση αυτόματων αναλυτών, συμφωνα με διεθνώς αποδεκτές μεθοδολογίες και κριτήρια.
02
Στελεχώνεται από μια ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων με πολυετή εμπειρία και διαρκή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην εργαστηριακή ανάλυση σπέρματος.
03
Εφαρμόζουμε αυστηρό πρόγραμμα Εσωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας ώστε οι εργαστηριακές διαδικασίες και μετρήσεις να διεκπεραιώνονται με τον ίδιο τρόπο, με ακρίβεια και με στατιστική σύγκλιση από όλους ανεξαιρέτως τους εργαστηριακούς συνεργάτες.
04
Οι εξετάσεις του Σπερματοδιαγράμματος και της Κατάτμησης DNA στο εργαστήριο φέρουν τη διαπίστευση του Εθνικού Συστήματος Διαπίστευσης (Ε.Σ.Υ.Δ).
05
Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας που ελέγχεται από το Ανδρολογικό Εργαστήριο του Karolinska University Hospital, υπό την αιγίδα της ESHRE – SIGA.
06
Ανταποκρινόμαστε με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και ευαισθησία στις ανάγκες κάθε εξεταζόμενου, ο οποίος αντιμετωπίζεται ως μοναδικό περιστατικό από το επιστημονικό προσωπικό. Σε κάθε περίπστωση προσφέρεται συμβουλευτική επι των αποτελεσμάτων με τον επιστημονικό διευθυντή του εργαστηρίου, Γ.Λυμπερόπουλο.

Δρ Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Eπιστημονικός διευθυντής του Εργαστηρίου Σπερματολογίας

Eίναι Βιολόγος-Βιοχημικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Nottingham Αγγλίας (Medical School – Department of Biochemistry).
Κατά την μεταδιδακτορική του ειδίκευση, ασχολήθηκε εκτενώς με θέματα Κλινικής Χημείας, Εργαστηριακού Ποιοτικού Ελέγχου, Νευροχημείας και Βιολογίας της Αναπαραγωγής (Εξωσωματική Γονιμοποίηση – Εξέταση και Κατάψυξη Σπέρματος).

Home - Duplicate - [#14]

Τα Νέα της Σπερματολογιας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σπέρμα

Home - Duplicate - [#14]

Ποια είναι η ιδανική ηλικία να ελέγξετε πρώτη φορά το σπέρμα;

Ένα διαρκώς αυξανόμενο ποσοστό ανδρών αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας. Είναι πλέον διαπιστωμένο ότι πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για τη σωστή λειτουργία του ανδρικού αναπαραγωγικού συστήματος, επιδρούν

Διαβάστε περισσότερα
Home - Duplicate - [#14]

Πώς οι καθημερινές συνήθειες μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα του σπέρματος;

Τη σύγχρονη εποχή η χαμηλής περιεκτικότητας σε θρεπτικά δίαιτα, τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας και ο καθιστικός τρόπος ζωής έχουν συμβάλλει στην υποβάθμιση της ποιότητας του

Διαβάστε περισσότερα

Βρείτε άμεσα αυτό που αναζητάτε