Το εργαστήριο

Υψηλή ποιότητα & Αξιοπιστία

Το εργαστήριο
Το εργαστήριο

Το Εργαστήριο

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των διεθνώς αναγνωρισμένων φορέων (Π.Ο.Υ., ESHRE-SIGA), που ακολουθεί το Εργαστήριο, η σωστή διενέργεια της εργαστηριακής εξέτασης του σπέρματος (σπερματοδιάγραμμα) πραγματοποιείται με μικροσκοπική παρατήρηση από έμπειρους, καλά εκπαιδευμένους επιστήμονες, χωρίς τη μεσολάβηση αυτόματων αναλυτών.

Η χρήση αυτόματων αναλυτών δεν επιτυγχάνει την ορθή εξέταση και αξιολόγηση των παραμέτρων του σπέρματος. Τα τεχνολογικά τους συστήματα δεν μπορούν να αντιληφθούν με ακρίβεια τη φύση του σπέρματος όπως το έμπειρο ανθρώπινο μάτι κατά τη μικροσκοπική παρατήρηση.

Ως εκ τούτου, τα στελέχη του Εργαστηρίου Σπερματολογίας διαθέτουν την επιστημονική γνώση, την εξειδίκευση και την εμπειρία, που διασφαλίζει την παροχή ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Το Εργαστήριο Σπερματολογίας Γ. Λυμπερόπουλος διακρίνεται για την παροχή διαγνωστικών υπηρεσιών με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και ευρισκόμενο μόνιμα στα χνάρια της πρωτοπορίας και της καινοτομίας σας γνωστοποιούμε ότι το Εργαστήριό μας διέπεται πλέον από τις αρχές του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ που βασίζεται στις προδιαγραφές που ορίζονται από το πρότυπο ΕΝ 15189:2012.
Η συνεχής επιμόρφωση του επιστημονικού προσωπικού, η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η εφαρμογή της σύγχρονης επιστημονικής γνώσης στην καθημερινή εργαστηριακή πρακτική αποτελούν τους πυλώνες στους οποίους στηρίζονται οι αρχές του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Βρείτε άμεσα αυτό που αναζητάτε